Kontaktiraj nas

Тел: + 86-510-86093279

Факс: + 86-510-86093280

Моб: +8615961450726

Е-маил: 15961450726@163.цом

Додај: Но.7 јулун село, Лиганг град, Јиангиин округ Вуки град, Јиангсу, Кина

Mašina za embossanje papira

 • 3D toalet papira Laserski graviranje Embossing Roller

  3D toalet papira Laserski graviranje Embossing Roller

  3D toaletni papir Laserski gravirajući rolni za premazivanje Uvod: Roler za graviranje za lasersko graviranje primenjuje se na obrasce i površinsku obradu svih vrsta plastičnih proizvoda od kože (PVC, PU, PP, PC, PS, PET, PE, ABS, itd.), toaletni papir ili...

 • Машина за пиштање папира за салвете

  Машина за пиштање папира за салвете

  Ова машина за флаше за салвете која се користи за формирање мреже матичних ролица за бушење у редовито тканине тканине након што је урезана и преклопљена.

 • Машина за постављање тоалет папира

  Машина за постављање тоалет папира

  Машина за штампање папира се широко користи за штампање многих врста папира, као што су зидни календари, календари за стоно, облоге књига, срећне коверте, позивнице, честитке, картонске кутије и сл.

 • Аутоматска машина за ембоссовање папира

  Аутоматска машина за ембоссовање папира

  Углавном се користи за прорезивање јединственог слоја ткива и превијање у један, два или три слоја папира са жељеном ширином, за производњу папира тоалетног ткива, ханкија, салвета и ткива лица.

 • Машина за враћање папира за ролне

  Машина за враћање папира за ролне

  Машина за израду ситних машина за ткање лица је најбољи избор за почетне инвестиције. ЦХИАУ БАН ЦБ228 5Т тканина за масно ткиво је врло буџет за куповину. ЦБ228 5Т је савршена "Машина за производњу папира за ткива лица", као и "Мини папирна...

 • Ролл то Ролл Папер Ембоссинг Мацхине

  Ролл то Ролл Папер Ембоссинг Мацхине

  Ролл то Ролл Папер Ембоссинг Мацхине се широко користи у штампању многих врста папира, као што су зидни календари, канцеларијски календари, поклопци књига, срећни коверти, позивнице, честитке, картонске кутије и сл.

 • Машина за штампање папира

  Машина за штампање папира

  Машина за обраду картона за папир се широко користи за штампање многих врста папира, као што су зидни календари, календари стона, поклопци књига, срећни коверти, позивнице, честитке, паковања папирних кутија и сл.

 • Машина за венчање

  Машина за венчање

  Машина за склапање венчаница се примењује на поруџбине које нису превелике. Посебно за продавнице, погодан је за вруће штанцање, утискивање и брендирање честитки, копирање докумената, позивних картица и других производа у малој величини.

 • Машина за постављање позивне картице

  Машина за постављање позивне картице

  Машина се не примењује само на папирну ембоссовање на амбалажи, заштитни знак, позивно писмо, визит карта и поклопац књига итд.

 • Аутоматска машинска машина за венчање

  Аутоматска машинска машина за венчање

  Машина за штампање папира се широко користи за штампање многих врста папира, као што су зидни календари, календари за стоно, облоге књига, срећне коверте, позивнице, честитке, картонске кутије и сл.

 • Валлпапер Ембоссинг Мацхине

  Валлпапер Ембоссинг Мацхине

  Широко се користи за штампање многих врста папира, као што су зидни календари, календари стона, поклопци књига, срећне коверте, позивне картице, честитке, картонске кутије итд.

Mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i proizvođača mašina za proizvodnju papira u Kini za naše proizvode kvalitete i prilagođenu uslugu. Molimo vas slobodno kupite masinu za izradu papirne ambalaže napravljene u Kini po konkurentnoj cijeni iz naše fabrike. Za citiranje, kontaktirajte nas sada.