Kontaktiraj nas

Тел: + 86-510-86093279

Факс: + 86-510-86093280

Моб: +8615961450726

Е-маил: 15961450726@163.цом

Додај: Но.7 јулун село, Лиганг град, Јиангиин округ Вуки град, Јиангсу, Кина

Tekstilna kalupa za gvožđe za završnu obradu

 • Тхрее Бовл Хот Роллинг Мацхине

  Тхрее Бовл Хот Роллинг Мацхине

  овај производ се користи за одећу од нетканих материјала, нетканих украсних предмета од домаћинства, медицинског и здравственог неткана, филтрацијског материјала, неткана за личну негу за једнократну употребу, аутоматског неткана, паковања пољопривредне неткане...

 • Текстилна памучна вуна Фабриц Цалендер Мацхине

  Текстилна памучна вуна Фабриц Цалендер Мацхине

  Примјењује се за резање, обрезивање и сјечење врелог тканина за таљење, као што су хемијска влакна, свила и синтетичка тканина.

 • Двострани притисак Три ролна календара

  Двострани притисак Три ролна календара

  Тканина са контролом напона улази у ваљак за подешавање вањског грејног ретровизора и ваљак без регулације притиска испод, након првог времена за каљење тканине,

 • Једнострани притисак Три ролна календара

  Једнострани притисак Три ролна календара

  Производ се користи за каландовање чистих памучних тканина, хемијских влакана, влакана од лима, предења вуне и мешаних тканина; Такође се користи за завијање ваљака од грађевинских материјала, пластичних материјала за паковање и папира.

 • Машина за завршну обраду текстила

  Машина за завршну обраду текстила

  Ова машина се користи за пљоснате и календарске памук, хемијска влакна, мешовите тканине, постељину и остале тканине. Може се користити и за каландирање грађевинских материјала, пластичних материјала за паковање и папира.

 • Цоттон Цалендер Мацхине

  Цоттон Цалендер Мацхине

  Ова машина се користи за пљоснате и календарске памук, хемијска влакна, мешовите тканине, постељину и остале тканине. Може се користити и за каландирање грађевинских материјала, пластичних материјала за паковање и папира.

 • Фоур Бовл Цалендер Мацхине

  Фоур Бовл Цалендер Мацхине

  Машина се углавном користи у потискивању гумених производа и текстила (попут памука, рајона, најлона и сл.) И широко се користи у пасте гуме тканине од сенке и тканине од сиве жице, итд.

 • Машина за каљење коже за текстилну индустрију

  Машина за каљење коже за текстилну индустрију

  Обрада руте: овај производ је три ваљка календара. Кроз различиту пермутацију и комбинацију ролера огледала, најлонског ваљка, ваљкасте вуне, памучног ролета и гуменог ролета, како би се тканина кроз календарски простор учинила различитим меканим ваљком материјала,

 • Машина календара за ламинирану тканину

  Машина календара за ламинирану тканину

  Машина је опремљена са уређајем за аутоматско напајање, штеди рад и енергију.

 • Севен Бовл Финисхинг Мацхине

  Севен Бовл Финисхинг Мацхине

  Овај производ се примењује на чисту памучну тканину, полиестер памучну тканину, свилену тканину, кемијску влакну, конопље, вуну и њезину мешану тканину која завршава каландирање.

 • Машина календара за постељну тканину

  Машина календара за постељну тканину

  Обрада руте: овај производ је три ваљка календара. Кроз различиту пермутацију и комбинацију ролера огледала, најлон ваљка, ваљка вуне, памучног ролета и гуменог ролета,

 • ПВЦ филм календарска машина

  ПВЦ филм календарска машина

  Ова машина се углавном користи за тканине, платну и остале гумене тканине за гумирање појединачних или двоструких страна, као и за производњу гумене фолије.

Dom Prethodna stranica 123 Sledeća stranica Poslednje stranice 1/3
Mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača mašina za završnu obradu gvožđa u Kini za naš kvalitet proizvoda i prilagođenu uslugu. Molim vas slobodno kupite mašinu za završnu obradu gotovih tekstilnih proizvoda izrađene u Kini po konkurentnoj cijeni iz naše fabrike. Za citiranje, kontaktirajte nas sada.