Kontaktiraj nas

Тел: + 86-510-86093279

Факс: + 86-510-86093280

Моб: +8615961450726

Е-маил: 15961450726@163.цом

Додај: Но.7 јулун село, Лиганг град, Јиангиин округ Вуки град, Јиангсу, Кина

Kalendar

 • Неткано календовање

  Неткано календовање

  Ова машина се примењује за календовање у чистој памучној тканини, тканини од хемијских влакана, платненим тканинама, вунама и мешаним тканинама. Може се користити и за календарисање у преради коже, пластике, тканине и другог материјала.

 • Тхрее Бовл Хот Роллинг Мацхине

  Тхрее Бовл Хот Роллинг Мацхине

  овај производ се користи за одећу од нетканих материјала, нетканих украсних предмета од домаћинства, медицинског и здравственог неткана, филтрацијског материјала, неткана за личну негу за једнократну употребу, аутоматског неткана, паковања пољопривредне неткане...

 • Машина за завршну неткању

  Машина за завршну неткању

  Опремљен са 16.000 игала, ова машина је погодна за производњу нетканих тканина или плетене тканине високе густине, високе перформансе, високе напетости и високог квалитета.

 • Текстилна памучна вуна Фабриц Цалендер Мацхине

  Текстилна памучна вуна Фабриц Цалендер Мацхине

  Примјењује се за резање, обрезивање и сјечење врелог тканина за таљење, као што су хемијска влакна, свила и синтетичка тканина.

 • Седам ролни календар машина

  Седам ролни календар машина

  Ова машина је погодна за поновљено или двострано календарисање, користи се каландарски памук, хемијско влакно, постељина, предење вуне и мешане тканине повећавајући густину, мекоћу и равност, побољшан сјај.

 • Електрична грејна мрежа нетканог тканина

  Електрична грејна мрежа нетканог тканина

  Календар је намењен топлотном третману производа. Са одређеном температуром и притиском грејања, дебљина, изглед и нека својства производа могу се мењати.

 • Машина за каландарску аутоматску фабричку фабрику

  Машина за каландарску аутоматску фабричку фабрику

  Погодан је за термичку обраду површине нетканог материјала како би се постигла потребна дебљина и глаткост. Наша фирма је истраживала необрађену машину и производну линију много година, наша машина је висококвалитетна и стручна технологија.

 • Машина за завршну обраду календара нетканих текстила

  Машина за завршну обраду календара нетканих текстила

  Медицинска и здравствена употреба: радни одјевак, одјећа, маска за лице, пелена, санитарна салвета, хигијена производа за једнократну употребу;

 • Машина календира без ткања

  Машина календира без ткања

  Машина за пеглање погодна је за топлотну обраду површине нетканих тканина и може постићи жељени ефекат и дебљину.

 • Двострани притисак Три ролна календара

  Двострани притисак Три ролна календара

  Тканина са контролом напона улази у ваљак за подешавање вањског грејног ретровизора и ваљак без регулације притиска испод, након првог времена за каљење тканине,

 • Једнострани притисак Три ролна календара

  Једнострани притисак Три ролна календара

  Производ се користи за каландовање чистих памучних тканина, хемијских влакана, влакана од лима, предења вуне и мешаних тканина; Такође се користи за завијање ваљака од грађевинских материјала, пластичних материјала за паковање и папира.

 • Машина за завршну обраду текстила

  Машина за завршну обраду текстила

  Ова машина се користи за пљоснате и календарске памук, хемијска влакна, мешовите тканине, постељину и остале тканине. Може се користити и за каландирање грађевинских материјала, пластичних материјала за паковање и папира.

Dom Prethodna stranica 1234 Sledeća stranica Poslednje stranice 1/4
Mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača kalendara u Kini za naše proizvode kvaliteta i prilagođenu uslugu. Molim vas slobodno kupite komunalni kalendar napravljen u Kini po konkurentnoj cijeni iz naše fabrike. Za citiranje, kontaktirajte nas sada.